Sabtu, 13 November 2010

"SoALaN CePuMaS! TaG FrOm 'Insan Biasa'..."

"Segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam..."


Assalamualaikum...
Saya telah diberi tugas untuk menjawab beberapa soalan cepumas dari blog Insan Biasa
( http://tulistaip.blogspot.com/ ), hehe..~

1.adakah anda rasa anda hot?

No! Saya 'cool'.. Hehe..~

2.update wallpaper pc/laptop anda guna sekarang?


3.cerita pasal gambar ini?

Gambar MPP KIPSAS, huhu...~
:-p


4.kali terakhir makan pizza?

Bulan lepas rasanya, masa Along bawa balik.. Hehe..~


5.lagu terakhir anda dengar

Complicated by Avril Lavigne..
dengar dari blog 'Insan Biasa' tulah..hehe..
Thanks to Qudwah Hasanah sebab bagitau nama lagu tu,hehehe...


6.apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

Online Facebook sambil berchatting dengan beberapa orang..
Huhu..busy..busy..!! hehe..


7.selain nama sendiri,anda dipanggil dengan nama apa?

Mr Dean la...hehehe..


8.tag lagi 5 orang sape yang nak kena tag?

Redz, Dhamira, Najihah, Fathiah, Izzudin



9.siapa orang no 1 dengan anda?

Sahabat baik... huhu~


10.katakan sesuatu pada org no 5?

Din..bila nak lepak kat 'Botak' lagi? haha!


11.no 3 ada hubungan dengan sape?

Entah.. Tak pernah tahu pula..hehehe...


12.bagaimana pula dengan no 2?

Dia ni agak tembam..haha!


13.kata-kata cinta pada org no 4?

I 'Lap' U dinda...... hahaha!!!


14.berikan 5 fakta yang anda tahu tentang org yg anda tag?

Redz : cerdik, putih, pemalu, pendiam, 'kecil'.. Hahaha!!

Dhamira : tembam, periang, orang ganu, makan kepok, 'cute'.. Wakaka!!!

Najihah : pendiam, pemalu, banyak cakap, perahsia, sama birthday.. Hehehe..

Fathiah : kecil, comel, molek, cute, kecil2 cili padi.. Hahaha!!!

Izuddin : bulat, tembam, hensem, banyak mulut, suka 'S'.. Wakaka!!!


Maka selesailah sudah tugas yang diberikan.. Hehe..
Kepada sesiapa yang saya 'tag'.. Teruskan tugas anda dengan jujurnya.. Haha..

p/s: Sesekali mengisi masa dengan menjawab soalan2 macam ni.. Huhu~

2 ulasan:

Hana N berkata...

Salam..


Pendiam??Haha..
Pamlu:aagaklahh..
Bnyak cakap:Kdng-kdang
Sama birthday:TAKKK,haha..


Abang rafi,kesian dhmira sebb
ckap dyy Tembam...Baik ckap montel terus,haha..

Mr Dean berkata...

W'salam..

montel?? haha..lagi kejam kalau gitu..
wakaka..
yup..ciri2 kata atas semua ada pada jiha, so xde pertikaian...hehe